За нас

     Детска градина "Джани РоДари" е средище на висок професионализъм, духовност и стремеж към успех. Силни и амбициозни учители изграждат колектива на комплекса и предават своите знания и качества на нашите възпитаници.


     Децата срещат учители, готови да помагат, да даряват знания, любов и грижа. Малките имат възможност да израстват в три основни сфери, взаимно свързани и подчинени една на друга. Всички  заедно олицетворяват първата сфера /ДЯ и ДГ/ от концепцията ни за развитие - „Учене чрез правене и преживяване“.


    Вярвайки във „веселото училище“, в което стресът от обучението е сведен до минимум, ние създаваме първата сфера /детска ясла и градина/ от нашия свят, която последователно разширяваме. Посредством вродената у децата способност да учат чрез игра, ние им поднасяме знанията за света чрез забавни обучителни игри. За подпомагане на този процес нашите приказни стаи са обрудвани със специализирани детски кътове, в които те имат свободни занимания и учебни часове.


     При нас децата не само получават грижи, обич и знания, но и самите те се учат да бъдат отговорни, да обгрижват и обичат. Ученето сред природата, където децата се чувстват щастливи и свободни, е един от методите ни за интерактивно обучение. Много от заниманията се провеждат на открито в просторния ни двор.

     Ранният досег с чуждите езици, които са заложени още от детската градина, игрите и песните пък дават възможност на децата да развиват своите познания и комуникативност, запознават се с един нов свят.


     Децата обичат да слушат приказки и са готови да приемат и най-фантастичната история. При нас, чрез обучението по метода на „Граматика на фантазията“, те сами стават разказвачи и автори на свои собствени чудновати истории, изпитват удоволствието и емоцията, която предизвиква собственото творчество. Методът предлага безброй игри между езика и реалността ("фантастични упражнения"), чрез които се откриват възможности за насърчаване на творчеството на детето.


     Подкрепяни при всеки свой избор и насочвани от екип професионалисти, децата ни растат и се възпитават на доброта, въплъщавайки в пълна степен мотото на Учебен комплекс "Джани РоДари" - „Професионализъм, духовност и стремеж към успех“!


   Прекрачвайки нашия праг, пред детето се разгръща един приказен свят. Детското любопитство ни предизвиква да го обясним, опознаем, нарисуваме.

 

Джани РоДари е първата детска ясла обезопасена от подземни и наземни болестотворни вълни.

Управителят - Дариа Йосифова ме потърси за енергийно измерване и хармонизиране на енергията в детската градината.

След радиестезичната проверка бяха установени местата, на които трябва да се поставят пирамиди за да създаде търсената хармонична среда в детското заведение.

 

"Две седмици бяха достатъчни след поставянето на пирамидите за да се усети възстановяването на баланса и хармонията в цялата ясла, което се изразява в спокойствие от страна на децата не само по време на сън, а и като цяло. Подобряването на отношенията се забеляза, както при децата, така и при персонала. Пирамидите оправдаха всичките ми очаквания."

Това бяха думите, с които управителят на детската ясла - г-жа Йосифова описа промяната след балансирането на енергията в градината.

 

Над 50 пирамиди изграждат енергийната защита в детска ясла Джани РоДари, която предпазва както децата така и персонала от въздействие на геопатогенните зони и енергийните вредни вълни. Децата прекарват средно 1/3 от денонощието в детската ясла и за това неутрализирането на всички тези честоти е от изключителна важност за тяхното здраве, особено в тази крехка възраст.

 

Сега всички се радват на хармонията и баланса, който цари в детска ясла Джани РоДари.