Отзиви

 

Благодарствено писмо

 

Уважаема г-жо Йосифова,

 

Адресирам се към Вас с благодарност за екипа, който работи с децата от ЧДГ „Джани Родари“. Като майка на дете в първа група на детската градина, изразявам радостта и спокойствието си, че синът ми е в среда на спокойствие и приветливо отношение, което създават Вашите служители.

Бих искала да благодаря конкретно на един от Вас – шофьор на микробус, с когото синът ми пътува всяка вечер. „Чичо Сашо е моят приятел“, казва тригодишното ми дете. С него пътуването е спокойно, сигурно, но и забавно. От разговорите, които сме провеждали с него, личи човечност, добронамереност и отговорност. Изключително благодарни сме, че именно Сашо се грижи за транспорта на нашето дете. Убедена съм в професионализма на всички останали служители на Учебен комплекс „Джани Родари“, но тук похвалата е персонална.

Искрено се надявам повече родители да споделят положителния си опит от срещата с хората, работещи в „Джани Родари“, за да затвърдим задоволството си от Вашите ежедневни усилия и работа.

 

С уважение,

Ралица Найденова,

майка на дете от първа група в ЧДГ „Джани Родари“.

Учебен комплекс "Джани РоДари" продължава неуморно да реализира различни благотворителни дейности. Тази учебна година съвместно с усилията на нашите възпитаници, техните родители и учителите организирахме базар с благотворителна цел. От него събрахме 371,58 лв. С тази сума закупихме материали за децата от дома в Горна Баня. Дарението е предадено.

 

 

Благодарствено писмо

 

Бих искала да благодаря от името на катедрата по Предучилищна педагогика към ФНПП за изключителното гостоприемство и съдействие от страна на директора на ЧЦДГ „Джани РоДари” г-жа Дариа Йосифова за провеждане на дисциплината Хоспитиране. През този семестър студентите от специалност Предучилищна педагогика и чужд език получиха ценен опит и знания. Младите и усмихнати педагози в „Джани РоДари” притежават отлична подготовка и висока педагогическа и психологическа компетентност. Ситуациите са поднесени по увлекателен и иновативен начин. Групите са с малък брой деца, което позволява на педагога да обърне специално внимание и да отговори на индивидуалните потребности на всяко едно дете. За няколкото месеца, в които наблюдавахме процесите на педагогическо взаимодействие, децата отбелязаха изключително познавателно и личностно развитие, а в предучилищна група те притежават знания и умения на ниво първи клас. 

 

Ще се радваме да работим заедно и за в бъдеще!

 

С уважение:

Диана Андонова

/докторант/